Ketaus puodai. „Gaminti maistą lengva ir malonu!“

Gerą ketaus puodą galite įsigyti pas mus. Špižinių puodų mūsų parduotuvėje rasite net kelių rūšių:

Ketaus (špižiniai) puodai

Mėgaukitės skaniausiais sezoniniais troškiniais ar sriubomis į pagalbą pasitelkus ketaus puodus.

Kąsnis gero troškinio — tikra palaima organizmui. Daugumos troškinių pagrindą sudaro daržovės, kruopos, sultinys ir pasirinktinai, mėsa. Tai lengvas ir  patogus gamybos būdas, kurio metu dažniausiai visi ingredientai yra sudedami į puodą, paliekami virti ir po tam tikro laiko ant stalo jau galima tiekti paruoštą patiekalą. Viskas ko tereikia yra geras puodas, tinkamas tiek troškinimui, tiek ingredientų pakepimui prieš. „Maysternya®“  siūlomi šimtaprocentinio ir ekologiško ketaus indai yra naujas atradimas tiems, kas vertina aukštos kokybės autentiškus virtuvės indus. Būtent kaitinamas ketus neišskiria kenksmingų medžiagų ir tampa pralaidus šilumai, todėl maistas tolygiai šildomas. Dar viena puiki ketaus puodų savybė – jų danga yra nelipni, vadinasi kepant reikia minimalaus riebalų kiekio, nesuvartojant papildomai nereikalingų.

Ketaus (špižiniai) puodai

Ketaus puodas su aliuminiu arba špižiniu dangčiu

Norintiems išbandyti gurmaniškus troškinių receptus ir pašauti „Maysternya®“ ketaus puodus į orkaitę ar į KAMADO kepsninę su dangčiu – visiškai saugu. „Maysternya®“ ketaus indai turi storas ketaus sieneles ir yra sukurtas visokiai gamybai – galima naudoti tiek ant atviros ugnies, tiek ir ant šiuolaikinės krosnies bei elektrinės, indukcinės, dujinės ir stiklo keramikos kaitlenčių.

Jeigu Jus sudomino mūsų pasiūlymas ar tiesiog norėtumėte įsigyti ketaus keptuvę ar apžiūrėti ketaus indus, mielai kviečiame!

Ketaus (špižiniai) puodai

Emaliuoti ketaus puodai su špižiniu dangčiu

Emaliuoti ketaus puodai dažniausiai padengiami įprastu įvairių spalvų emaliu. Jis gali būti blizgus, matinis arba turėti nelipnų sluoksnį. Taip pat kaip danga kartais naudojamas specialus grubios faktūros juodojo ketaus emalis. Emalio dangos privalumai yra apsauga nuo korozijos, paprastesni reikalavimai laikymui, priežiūrai ir spalvų įvairovė. Trūkumai yra tai, kad gaminant maistą reikia naudoti nemetalinius įrankius. Abu variantai yra geri – pasirinkimas priklauso nuo skonio, o geriausias ketaus puodas, kurį naudojate daugelį metų.